Fars og mors breve til deres børn

Mor og tumlingsbarn

Mor og barn

Her er det tanken, at de breve, de biologiske forældre og bedsteforældre sender til deres børn, gerne med navne og billeder kan blive lagt op denne side her er åben for alle, men indeholder instrukser til de forældre, der hver især vil åbne en side med breve til deres børn. For at kunne lægge sådanne egne sider ind, bliver siden gjort privat. Med tiden bliver hver konkret side til en lang årsbog – dagbog.

Breve fra halvsøskende er også velkomne.

 

Som partsrepræsentant har jeg ofte oplevet, at forældrenes oplevelser i forbindelse med anbringelsen ikke må blive fortalt børnene. Til gengæld må man regne med, at plejeforældre , mentorer, osv. er kommuneloyale og bakker op omkring anbringelserne.

Det vil sige, at børnene risikerer at blive hjernevasket til at tro på kommunens, plejeforældrenes. etc. historie, mens forældrenes opfattelse forbydes. Det er et alvorligt brud på ytringsfriheden. Man skal her huske på, at det loyalitetens krydspres, børnene sættes i, ikke nødvendigvis er forældrenes skyld. Man skal også huske på, at målingen på, hvor “samarbejdsvillig” man er overfor myndigheder og forvaltning, ligner reel underkastelse.

Moder og fader skal oprettes som brugere. Børnene må gerne oprettes også. Det samme kodeord. kommer formentlig til at gælde for siden.

Bedsteforældre er naturligvis også velkomne.

For at blive oprettet som bruger skal du sende en mail til mh@mikaelhertig.com

Navne bliver holdt privat og videregives ikke , jævnfør Databeskyttelsesforordningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *